Siir­ry si­säl­töön

Kou­lu­jen ruo­ka­lis­ta


Ajal­le

12.5.2025-16.5.2025

Maa­nan­tai

  • Broileri-​kasviskastike
  • Höy­ry­tet­tyä täys­jy­vä­rii­siä G, L, M, Veg
  • Tofu-​kormakastiketta
  • Li­sä­ke­sa­laat­ti

Tiis­tai

  • Her­ne­keit­to G, L, M
  • Ba­taat­ti­so­se­keit­to G, L, M, Veg
  • Li­sä­ke­sa­laat­ti

Kes­ki­viik­ko

  • Li­ha­pe­ru­na­so­se­laa­tik­ko G, L, M
  • Kas­vis­pyt­ti­pan­nu L, M, Veg
  • Li­sä­ke­sa­laat­ti

Tors­tai

  • Pi­naat­tio­hu­kai­nen L
  • Puo­luk­ka­hil­loa G, L, M, Veg
  • Pe­ru­na­so­se G, L
  • Li­sä­ke­sa­laat­ti

Per­jan­tai

  • Lo­hi­pas­ta L
  • Kasvis-​curry kas­ti­ket­ta G, L
  • Kei­te­tyt pe­ru­nat G, L, M, Veg
  • Li­sä­ke­sa­laat­ti

Kai­kil­la ate­rioil­la tar­jo­taan li­säk­si sa­laa­tin­kas­ti­ke, ruo­ka­juo­mi­na vesi, maito, mai­to­juo­ma, vi­ta­mi­noi­tu kas­vi­poh­jai­nen juoma, piimä, sekä leipä ja kas­vis­ras­va­le­vi­te.

L = lak­too­si­ton, G = glu­tee­ni­ton, M = mai­do­ton, Veg = ve­gaa­ni­nen