Siirry sisältöön

Uusi monitoimikaukalo on otettu käyttöön

Sivistyskampus Siuntion sydämen läheisyyteen, Puistopolun varrelle on asennettu uusi monitoimikaukalo. Talvikaudella kaukalo toimii jääkiekkokaukalona, ja kesällä hiekkatekonurmikenttää voi hyödyntää muihin lajeihin.

Monitoimikaukalo on käytettävissä ympäri vuoden

Monitoimikaukalon alku oli hieman karikkoinen, koska osa aidasta kaatui tuulessa, mutta vika on nyt korjattu ja kenttä on käyttökunnossa. Alkuun monitoimikaukaloon sai tutustua vapaasti, mutta lokakuun alusta käyttövuoroja on voinut varata Timmi-tilavarausjärjestelmästä.

Pelkän jääkiekkokaukalon sijaan hankimme kuntaan monitoimikaukalon, joka on käytettävissä sekä kesä- että talvikaudella. Kaukalosta löytyy jalkapallomaalit ja koripallotelineet kenttämaalauksineen sekä pienemmät maalit esimerkiksi katusählyn pelaamista varten. Lisäksi maahan on maalattu rajat myös pienille käsipallokentille. Talvikaudella jäädytämme kentän luistelua varten, kun sää sallii.

Kaukalon ja kentän kunnossapidosta vastaa kunnan palvelukeskus.

Kentän voi varata tilavarausjärjestelmän kautta

Päivisin kaukalo on ainakin osittain koulujen ja päiväkotien käytössä, mutta ilta- ja viikonloppuaikoja voi varata Timmin kautta. Varattujen aikojen ulkopuolella kenttä on vapaasti käytettävissä, ja lisäksi pyrimme jättämään kalenteriin aikoja myös vapaalle käytölle.

Monitoimikaukalo löytyy tilavarausjärjestelmästä nimellä jääkiekkokaukalo.

Alueen viihtyisyyteen halutaan panostaa

Ympäröivää aluetta varten laadimme alueelle puistosuunnitelmaa alueen viihtyisyyden parantamiseksi. Kirsti Hornin puistoon on tarkoitus sijoittaa viivytysallas alueen hulevesijärjestelmän tulvimisen estämiseksi, ja lisäksi alueelle on suunniteltu liikuntapaikkarakentamista. Tarkoituksenamme on toteuttaa yhtenäinen ja viihtyisä kokonaisuus kuntalaisille kuntakeskustan sydämeen.