Siirry sisältöön

Lokakuussa alkaa 2 maksutonta liikuntaneuvontaryhmää, jotka ovat tarkoitettu siuntiolaisille senioreille


Toinen ryhmä keskittyy kehonhuoltoon ja toinen ryhmä keskittyy kuntosalilla kiertoharjoitteluun. Molemmat ryhmät pidetään Siuntion liikuntahallissa (Aleksis Kiven tie 3) Ryhmiin otetaan rajattu määrä asiakkaita, joten ole nopea, mikäli haluat jompaankumpaan ryhmään.

Ohjattua kuntosalia pidetään tiistaisin klo 10-11.30 ajalla 8.10.-3.12. (yhteensä 9 kertaa)

Kehonhuolto pidetään torstaisin klo 13-14 ajalla 17.10. – 5.12. (yhteensä 8 kertaa).

OHJATTU KUNTOSALI

Tunnilla opastetaan ja ohjataan kuntosalilaitteiden käyttö ja oikeaoppiset liikkeet.

Tunnilla tehdään yhteinen alkulämmittely (joka koostuu erilaisista liikkuvuus-koordinaatio ja tasapainoharjoitteista), jonka jälkeen siirrytään kuntosalilaitteisiin, joissa tehdään ohjaajan ohjeiden mukaan. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluna ja ohjaaja opastaa ryhmäläisiä tunnin aikana.

KEHONHUOLTO
Tunnilla on rauhallinen alkulämmittely, jonka aikana keskitytään mm. liikkuvuuteen, tasapainoon Alkulämmittelyn jälkeen tehdään kehoa huoltavia liikkeitä sekä tasapainoliikkeitä. Tämän jälkeen siirrytään rauhallisiin venytyksiin. Tunnilla liikkeitä tehdään pystyasennossa, nelinkontin, päinmakuulla sekä selinmakuulla. Tunnille on hyvä ottaa oma alusta mukaan (meillä on muutamia laina-alustoja).  Tunnilta saa myös hyviä vinkkejä omatoimisiin liikkuvuus- ja venyttelyharjoituksiin.

Ilmoittaudu mukaan