Siirry sisältöön

Haemme uutta kunnanjohtajaa – hakuaika päättyy 15.9.

Olemme julistaneet Siuntion kunnanjohtajan viran haettavaksi. Hakuaika päättyy 15.9. Nykyinen kunnanjohtaja Juha-Pekka Isotupa jää eläkkeelle ensi vuoden aikana.

Kunnanjohtajan keskeinen vastuualue on, yhteistyössä ja operatiivisen johdon tukemana, johtaa kunnan hallintoa, taloutta ja muuta toimintaa. Kunnanjohtaja toimii kunnan edunvalvojana ja edistää sidosryhmäsuhteita, vahvistaa sen elinvoimaa ja kehittää kuntalaisten hyvinvointia. Ennen kaikkea kunnanjohtaja johtaa kuntaorganisaation operatiivista toimintaa ja huolehtii siitä, että valtuuston asettamat strategiset päämäärät saavutetaan.

Kunnanjohtajan rooli on vastuullinen ja näkyvä, ja siinä on erinomaiset mahdollisuudet vaikuttaa Siuntion tulevaisuuteen. Mukavassa työyhteisössä on tekemisen meininki ja matala hierarkia, kaverille voi aina kilauttaa ja tukea on aina saatavilla.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vahvaa julkishallinnon ja -talouden tuntemusta, sekä hyvää johtajuutta. Odotamme tulevalta kunnanjohtajaltamme kykyä saada ihmiset motivoitumaan ja tekemään parhaansa, myös me-hengen luominen on ensiarvoisen tärkeää. Kunnanjohtaja uskaltaa heittäytyä uusiin tilanteisiin kummalla tahansa kotimaisella kielellä saaden mukaansa innostuneen organisaation.
Lisäksi tehtävä edellyttää kykyä viestiä vakuuttavasti ja kunnioittavasti eri kanavissa ja foorumeissa.

Virkasuhde on toistaiseksi voimassa ja virkasuhteessa sovelletaan kuuden kuukauden koeaika. Kunnanjohtajan kanssa solmitaan johtajasopimus.

Hakemus jätetään kuntarekry.fi:n kautta. Rekrytointia hoitaa InHunt Group. Hakuprosessi jatkuu kokonaisarvioinnilla, johon sisältyy muun muassa haastatteluja, soveltuvuusarvioinnit sekä suosittelijoiden haastattelut. Kunnanvaltuuston päätös viran täyttämisestä on suunniteltu toteutuvan marraskuun alkupuolella. Toivomme, että uusi kunnanjohtaja voi aloittaa tehtävässään maaliskuun alussa, jolloin hän ehtii työskennellä eläköityvän kunnanjohtajan rinnalla noin kuukauden ajan.

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kaksikielinen, kasvava kunta Länsi-Uudellamaalla aivan pääkaupunkiseudun kupeessa. Tänne on hyvät kulkuyhteydet sekä maanteitse että rautateitse. Siuntiossa kulkevat HSL:n bussit ja lähijunat.

Kunnalla on noin 220 työntekijää ja noin 75 erilaista ammattinimikettä. Iloisessa ja tavoitteellisessa työyhteisössä sinutellaan, moikataan ja puhalletaan yhteen hiileen. Haluamme tarjota kuntalaisille laadukkaita, kaksikielisiä palveluita ja toimimme aina siuntiolaisen yhteisön hyväksi.