Yhteystiedot  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Siuntio - Avain onneen!
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa

Koulukuljetuspalvelut

Kunta järjestää peruskoulun oppilaille maksuttoman kuljetuksen seuraavin perustein:

1) Koulumatkan pituus kilometreinä. Kuljetus järjestetään 1-3. luokan oppilaille, kun yhdensuuntainen koulumatka on yli 3 km. Kuljetus järjestetään 4-6. luokan oppilaille, kun yhdensuuntainen koulumatka on yli 5 km.

2) Koulumatkan vaarallisuus. Oppilaan on mahdollista saada koulukuljetus, jos kuljettu tie on vaarallinen. Sivistystoimenjohtaja tekee päätöksen asiantuntijalausunnon perusteella.

3) Koulumatkan pituus ajallisesti. Koulumatka odotusaikoineen voi kestää enintään 2,5 tuntia päivässä. 13 vuotta täyttäneen oppilaan koulumatka voi kestää enintään 3 tuntia päivässä.

4) Terveydelliset syyt.  Oppilaan on mahdollista saada koulukuljetus terveydellisistä syistä. Hakemukseen on liitettävä lääkärinlausunto. Asiantuntijalausunnot on toimitettava joka lukuvuosi hakemuksen mukana uudelleen.

Myös esiopetuksessa olevat lapset ovat oikeutettuja kunnan järjestämään kuljetukseen. Kuljetusta ei järjestetä päivähoidossa oleville lapsille. Kunta ei myöskään järjestä kuljetusta oppilaille, jotka käyvät koulua muualla kuin lähikoulussaan.

 

Lue lisää

Koulukuljetuksia koskevat periaatteet 1.6.2016 alkaen

Koulukuljetuksia koskevat periaatteet 1.1.2018 alkaen

Koulukuljetuksen aamureitit 10.8.2017 alkaen aikataulu

Katso tarkemmin www.reittiopas.fi tai  www.matkahuolto.fi

Ohjeistus löytötavaroista

Lisätietoja

Toimistonhoitaja
Cilla Ojala
Puh. (09) 2606 1242, 050 386 0849
Sähköposti:etunimi.sukunimi(at)siuntio.fi