Yhteystiedot  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Siuntio - Avain onneen!
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa

Koulujen kerhotoiminta lukuvuonna 2017-2018 alkaa viikolla 41

Koulujen kerhotoiminnan tarkoituksena on tarjota monipuolista ja mieluisaa vapaa-ajantoimintaa. Toiminnassa pyritään monipuolisuuteen siten, että oppilaiden on mahdollista kehittyä niin tieto- kuin taitopuolisestikin. Lisäksi kerhotoiminnan kautta kehittyvät erilaiset sosiaaliset ja vuorovaikutukselliset taidot oppilaiden toimiessa yhdessä yli ikäluokkarajojen. 

Kerhotoimintaa toteutetaan yhdessä koulun henkilöstön sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Osallistuminen on oppilaille vapaaehtoista ja maksutonta. Kerho toteutetaan jos osallistujia on vähintään 5.

Kerhot kokoontuvat viikoittain ellei toisin tiedoteta. Kerho-ohjaaja vahvistaa kaikki kerhokerrat ensimmäisen kerhotapaamisen aikana. Kerhopaikka myönnetään koko lukuvuodeksi. Kun syyslukukaudella alkanut kerho jatkaa toimintaansa keväällä, ei huoltajan tarvitse ilmoittaa lastansa uudestaan kerhoon.

Kerhopaikkaa voi hakea myös ilmoittautumisajan päätyttyä ottamalla yhteyttä sivistystoimistoon, sivistystoimisto(at)siuntio.fi. Niiden oppilaiden huoltajat, jotka ovat myöhemmin hakeneet kerhopaikkaa, voivat saada paikan mikäli kerhossa on tilaa tai paikka vapautuu.

Voit tutustua kevätlukukauden 2018 kerhopalettiin ja toiminnan sisältöön tästä.

Voit tutustua syyslukukauden 2017 kerhopalettiin ja toiminnan sisältöön tästä.

Voit tutustua Siuntion kunnan kerhosuunnitelmaan tästä.

Kerhojen toiminta-aika

Syyslukukausi viikot 41–50. Muilta osin noudatetaan koulujen työ- ja loma-aikoja.

Kevätlukukausi alkaa viikolla 3. Kerhotoiminnan päättymisestä tiedotetaan erikseen.

Näin ilmoittaudutaan kerhotoimintaan

Ilmoittautuminen syyslukukaudella 2017 alkaviin kerhoihin avautuu maanantaina 25.9.2017 ja päättyy torstaina 5.10.2017.

Kerhotoimintaan haetaan sähköisesti Wilman kautta. Jokaisesta kerhosta on laadittu Wilmaan erillinen tapahtumakutsu.

Kerhoon ilmoittaudutaan avaamalla ensin ko. tapahtuma, ja klikkaamalla sitten Ilmoittaudu-painiketta. Jos painike ei ole aktiivisena tapahtuma on jo täynnä tai ilmoittautumisaika on päättynyt. Ilmoittautuminen on valmis heti, kun Ilmoittaudu-painiketta on painettu. Ilmoittautumisen voi perua niin kauan kuin ilmoittautumisaikaa on jäljellä. Tämän jälkeen ilmoittautumisen voi peruttaa ainoastaan kirjallisesti ottamalla yhteyttä sivistystoimistoon, sivistystoimisto(at)siuntio.fi.

Koska kerhopaikkoja on rajoitettu määrä, pyritään ne jakamaan tasapuolisesti siten, että oppilaalla on mahdollisuus ilmoittautua ensisijaisesti yhteen kerhoon lukuvuoden aikana.

Kerhotoiminta ja koulukuljetus

Koulujen kerhotoiminta pyritään järjestämään siten, että myös kuljetusoppilailla olisi mahdollisuus osallistua kerhoihin kuljetusaikataulut huomioiden. Opetuksen järjestäjällä ei ole velvollisuutta huolehtia koulukuljetuksesta koulun kerhoon, kerhosta kotiin tai kerhosta päiväkotiin. Oppilas saa kuitenkin olemassa olevia joukkoliikennelinjoja hyödyntäen, käyttää myöhäisempiä olemassa olevia vuoroja siten, että voi osallistua kunnan järjestämään kerhotoimintaan ennen koulupäivää tai koulupäivän jälkeen tai kyytiin iltapäivätoiminnasta kotiin.

Kerhotoimintaan ja iltapäivätoimintaan osallistuminen

Oppilas, joka osallistuu kunnan iltapäivätoimintaan, on myös mahdollisuus osallistua kerhotoimintaan. Huoltajien on kirjallisesti sovittava iltapäivätoiminnan ohjaajien kanssa kerhotoimintaan siirtymisestä.

Lisätietoja

Kerhotoiminnan koordinointi, Siuntion kunnan sivistystoimisto, sivistystoimisto(at)siuntio.fi
Kerhotoiminnan käytännön järjestelyt ja sisältö, koulun rehtori ja kerho-ohjaaja