Yhteystiedot  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Siuntio - Avain onneen!
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa

Kesäkerhotoiminta 2017

Kesäkerhotoimintaa toteutetaan seuraavasti
5. - 9.6.2017 klo 08:30-14:30
12. - 16.2017 klo 08:30-14:30

Toiminta järjestetään Lilla Lotassa Svenska skolanin takana osoitteessa Sudenkaari 63, Siuntio. Toimintaan kuuluu leikkejä, askartelua, pelaamista ja retkiä.  

Kesäkerhon toimintamaksu on 60 €/ vko sisältäen toiminnan, materiaalit ja lounaan.

Koulujen kerhotoiminta lukuvuonna 2016-2017 alkaa viikolla 45 ja jatkuu kevätlukukaudella viikolla 3

Koulujen kerhotoiminnan tarkoituksena on tarjota monipuolista ja mieluisaa vapaa-ajantoimintaa. Toiminnassa pyritään monipuolisuuteen siten, että oppilaiden on mahdollista kehittyä niin tieto- kuin taitopuolisestikin. Lisäksi kerhotoiminnan kautta kehittyvät erilaiset sosiaaliset ja vuorovaikutukselliset taidot oppilaiden toimiessa yhdessä yli ikäluokkarajojen.  

Kerhotoimintaa toteutetaan yhdessä koulun henkilöstön sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. Osallistuminen on oppilaille vapaaehtoista ja maksutonta.

Kerhotoiminta jatkuu kevätlukukaudella viikolla 3

Koulujen kerhotoiminta jatkuu viikolla 3. Kerhot kokoontuvat viikoittain ellei toisin tiedoteta. Kerho-ohjaaja vahvistaa kevätlukukauden kerhokerrat ensimmäisen kerhotapaamisen aikana. Kerhopaikka myönnetään koko lukuvuodeksi. Kun syyslukukaudella alkanut kerho jatkaa toimintaansa keväällä, ei huoltajan tarvitse ilmoittaa lastansa uudestaan kerhoon.

Kerhopaikkaa voi hakea myös ilmoittautumisajan päätyttyä. Niiden oppilaiden huoltajat, jotka ovat myöhemmin hakeneet kerhopaikkaa, voivat saada paikan mikäli kerhossa on tilaa tai paikka vapautuu.

Päivitetty kevätlukukauden 2017 kerhopaletti

Yleistä ilmoittautumisesta, syksy 2016  

Ilmoittautuminen kerhoihin avautuu torstaina 3.11. ja sulkeutuu päivää ennen kerhon alkamista.

Kerhotoimintaan haetaan sähköisesti Wilman kautta. Jokaisesta kerhosta on laadittu Wilmaan erillinen tapahtumakutsu.

Kerhoon ilmoittaudutaan avaamalla ensin ko. tapahtuma, ja klikkaamalla sitten Ilmoittaudu-painiketta. Jos painike ei ole aktiivisena tapahtuma on jo täynnä tai ilmoittautumisaika on päättynyt.  Ilmoittautuminen on valmis heti, kun Ilmoittaudu-painiketta on painettu. Ilmoittautumisen voi perua niin kauan kuin ilmoittautumisaikaa on jäljellä. Tämän jälkeen ilmoittautumisen voi peruttaa ainoastaan kirjallisesti ottamalla yhteyttä sivistystoimistoon, sivistystoimisto(at)siuntio.fi.

Koska kerhopaikkoja on rajoitettu määrä, pyritään ne jakamaan tasapuolisesti siten, että oppilaalla on mahdollisuus ilmoittautua ensisijaisesti yhteen kerhoon lukuvuoden aikana.

Kerhotoiminta jatkuu keväällä. Jos syyslukukaudella alkanut kerho jatkaa toimintaansa keväällä, ei huoltajan tarvitse ilmoittaa lastansa uudestaan kerhoon. Kerhopaikka myönnetään koko lukuvuodeksi.

Kerhopaikkaa voi hakea myös ilmoittautumisajan umpeuduttua. Niiden oppilaiden huoltajat, jotka ovat myöhemmin hakeneet kerhopaikkaa, voivat saada paikan mikäli kerhossa on tilaa tai paikka vapautuu.