Yhteystiedot  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Siuntio - Avain onneen!
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa

Vammaisneuvosto

Siuntion kunnan vammaisneuvoston tarkoituksena on toimia vammaisten henkilöiden, heidän omaistensa ja vammaisjärjestöjen sekä kunnan eri toimialojen yhteistyöelimenä.

Vammaisneuvosto kokoontuu 4-5 kertaa vuodessa. Sekä varsinaiset jäsenet että varahenkilöt kutsutaan jokaiseen kokoukseen, jotta saamme mahdollisimman laajan näkemyksen siuntiolaisten vammaisten sekä heidän omaistensa elämäntilanteeseen. 

Vammaisneuvoston varsinaiset, sekä varajäsenet vuosina 2013 - 2016

Varsinaiset jäsenet:

Söderlund Susanna (pj)
Berglund Hans (varapj. ja kokousten siht.)
Jalava Maarika
Louekoski Vesa-Matti
Nordenswan-Lindén Eva

Varajäsenet:

Alopaeus Jari
Heikkilä Risto
Hussi Sinikka
Karppinen Reijo
Pettersson-Perklén Nina

Kunnan edustaja:

Karin Heerman (esittelevä sihteeri sekä kokoussihteeri)

Vammaisneuvoston toimintasuunnitelma vuosille 2013- 2016 valmistuu joulukuuhun 2013 mennessä. Jokaisen toimintavuoden alussa laadimme tarkemman, konkreettisemman toimintasuunnitelman. Vammaisneuvosto pyrkii olemaan proaktiivinen ja kuulemme vammaisten kuntalaisten ja heidän omaistensa mielipiteitä ja toiveita. Toimimme mahdollisimman joustavasti ja reagoimme yhteistyön kautta nouseviin uusiin ideoihin. Vahvistamme lisäksi asemaamme kunnan päätöksenteossa sekä tartumme ajankohtaisiin aiheisiin. Tavoitteenamme on seurata yhteiskunnallista keskustelua ja vaikuttaa vammaisten henkilöiden asemaan, oikeuksiin ja tasavertaiseen elämään.

Yhteyden Siuntion vammaisneuvostoon saat puheenjohtaja Susanna Söderlundin kautta:  soderlundsusanna@gmail.com