Yhteystiedot  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Siuntio - avainkunta kautta aikojen
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa
16.2.2017 - 16.4.2017

Osallistu Siuntion Suomi 100 -juhlavuosijärjestelyihin

Siuntio on mukana valtakunnallisessa Suomi 100 -juhlavuodessa muun muassa Siuntio-päivän, Lux Musicaen ja itsenäisyysjuhlan merkeissä. Päiväkodeissa ja kouluissa Suomi 100 -ohjelmaa toteutetaan koko vuoden ajan ilmiöpohjaisesti, monialaisesti ja ajankohtaisten teemojen avulla. Myös seurakunnat ja monet yhdistykset ovat jo vauhdilla toteuttaneet ja suunnitelleet erilaista juhlavuosiohjelmaa.

Suomi 100 tiedotus- ja suunnitteluilta

Suomi 100 tarjoaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa ainutlaatuisia tapahtumia Siuntiossa. Paikallisille yhdistyksille, elinkeinoelämän edustajille ja Suomi 100 -juhlavuoden toteuttamisesta kiinnostuneille järjestetään tiedotus- ja suunnitteluilta tiistaina 28.2. klo 18.30 Sjundeå svenska skolanin musiikkisalissa. Kunnan Suomi 100 -sivustoilla tiedotetaan paikallisista tapahtumista ja tempauksista. Kunta toivoo, että kaikki yleisölle avoimia tapahtumia järjestävät tiedottaisivat ohjelmistaan kunnan sivustolla esimerkiksi jättämällä sinne oman tapahtumailmoituksen.

Kunnan Suomi 100 -sivustot

Keräämme myös kunnan Suomi 100 -sivustolle paikallisia juhalvuoteen liittyviä tapahtumia. Ohjelmat yhteystietoineen tulee lähettää osoitteeseen sivistystoimisto(at)siuntio.fi (enintään 500 merkkiä). Seuraavat tiedot on ilmoitettava: otsikko, sisältö, päivämäärä, ajankohta, paikka ja muut tiedot yhteyshenkilöistä tai linkkiverkkosivulle. On toivottavaa, että tiedot on koottu sekä suomeksi että ruotsiksi.

Siuntion kunnan sivistystoimisto

Ajankohtaista  [ 1 - 7 / 7 ]

Sivu : 1
Ajankohtaista
Ajankohtaisarkisto