Yhteystiedot  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Siuntio - avainkunta kautta aikojen
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa
22.9.2017 - 22.10.2017

Aleksis Kiven Koulun väistötilat, tiedote 22.9.2017

Aleksis Kiven koulun väistötilat ovat otettu vastaan urakoitsijalta perjantaina 22.9.2017. Näin ollen koulutyö alkaa aiemmin ilmoitetun mukaisesti maanantaina 25.9. koulun ilmoittamalla tavalla väistötiloissa. Syyslomaan asti tiloissa tehdään edelleen pieniä töitä sen mukaan, mitä koulun arjessa huomataan tarpeelliseksi.

Siirtyminen uusiin tiloihin ei edellytä erityistoimenpiteitä oppilaiden henkilökohtaisten asusteiden tai koulutarvikkeiden puhdistamisen osalta. Kunta on ollut yhteydessä asumisterveysliittoon tämän asian tiimoilta. AKK:n tiloissa on ollut käytössä nanoluokan ilmanpuhdistimet koko ajan, joten vaatteiden tai henkilökohtaisten koulutarvikkeiden ja reppujen mukana mahdollisesti siirtyvien mikrobien aineenvaihduntatuotteiden määrän katsotaan olevan käytännössä olematon.

”Koska AKK: n tilat eivät ole olleet asumiskäytössä ja koulurakennusta käyttävät henkilöt ovat vain osan vuorokaudesta kyseisissä tiloissa siirtyminen uusiin tiloihin ei siis edellytä erityistoimenpiteitä.

Vaatteiden normaali pesu on riittävää ja mikäli henkilökohtaisesti kuitenkin haluaa suorittaa tarvikkeiden ja reppujen ns. desifioinnin normaalin puhdistuksen lisäksi voi varusteet laittaa saunaan lämpiämään saunan lämmityksen alkaessa ja kun saunan lämpötila on noussut noin 100 asteeseen riittää, että tarvikkeita pidetään siinä lämpötilassa noin 15 min (huom. muovi- ja nahkatuotteet eivät kestä tällaista, joten niiden osalta pyyhkiminen kevyesti desinfioivalla pesuaineella katsotaan riittävän).”

· Asumisterveysliitto Aste Ry

CleanSide Oy on huolehtinut koulurakennuksesta väistötiloihin siirtyvien kalusteiden ja varusteiden puhdistuksesta asianmukaisin menetelmin. Tällä toimenpiteellä on haluttu varmistaa AKK:n rakennuksesta väistötiloihin siirtyvien kalusteiden ja varusteiden turvallisuus.

Liikkuminen

Pyydämme kunnioittamaan tehtyjä liikennesuunnitelmia (oheisen kuvan mukaisesti) jotta ei syntyisi vaaratilanteita ja mahdolliset saattoruuhkat jäisivät mahdollisimman vähäisiksi.

Tiloihin tutustuminen

Jatkossa koulu tiedottaa erikseen mahdollisista tiloihin tutustumisajankohdista ja käynneistä.

Ajankohtaista  [ 1 - 8 / 8 ]

Sivu : 1
Ajankohtaista
Ajankohtaisarkisto