Yhteystiedot  |  Extranet  |  Suomeksi  |  På svenska  | 
Siuntio Sjundeå
Siuntio - avainkunta kautta aikojen
SIUNTIO SJUNDEÅ
Pienennä kirjasinten kokoaSuurenna kirjasinten kokoa
26.4.2017 - 26.5.2017

Parannamme leikkipaikkojen turvallisuutta ja viihtyisyyttä

Siuntion kunnan tekninen toimisto parantaa tänä keväänä leikkipaikkojen ja päiväkotipihojen turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Toimenpiteiden vuoksi tekninen toimisto purkaa huonokuntoisimmat ja suurimmat turvallisuusriskit sisältävät leikkivälineet ensin pois huhti-toukokuun aikana, jonka jälkeen yksittäisiä uusia leikkivälineitä on luvassa Störsvikin päiväkodin pihaan, Billskogintien leikkipaikalle sekä Jukolan päiväkodin pihaan. Lisäksi Aleksis Kiventien ja Juoksijantien leikkipaikalla korjataan yksittäisiä, jo olemassa olevia, leikkivälineitä.

Aleksis Kiven koulun väistötilojen vuoksi Toukolan leikkipaikka kunnantalon vieressä puretaan kokonaan toukokuun aikana. Olemassa olevat leikkivälineet siirretään toisiin leikkipisteisiin ja osa asennetaan uudelleen tulevien väistötilojen oppilaiden käyttöön myöhemmin syksyllä.

Leikkivälineiden uusiminen ja turvallisuuden parantaminen perustuu vuoden 2017 investointiohjelmaan.

Siuntion kunnalla on tällä hetkellä yhteensä 9 leikkipaikkaa, jonka lisäksi koulujen ja päiväkotien pihalla on leikkivälineitä, jotka ovat iltaisin ja viikonloppuisin kuntalaisten käytössä.

Ajankohtaista  [ 1 - 9 / 9 ]

Sivu : 1
Ajankohtaista
Ajankohtaisarkisto